Ποιοι είμαστε


Η Capricciosa ξεκίνησε τις δραστηριότητές της 41 χρόνια πριν.     
 Πρωταρχικός στόχος και βασικός γνώμονας κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ήταν και είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας στα φαγητά μας (με αγνά και φρέσκα υλικά) και η συνεχώς αναπτυσσόμενη παραγωγική μας δυνατότητα, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της εποχής μας.

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία απασχολεί 30 άτομα εργατικό δυναμικό, τα οποία έχουν επιλεχθεί κατόπιν αυστηρής αξιολόγησης και διακρίνονται από υπευθυνότητα και σεβασμό σε αυτό που κάνουν.

Ένα από τα βασικότερα μέλη της επιχείρησής μας είναι ο σεφ μας, ο οποίος έχει να μας προσφέρει πάρα πολλές νέες ιδέες καθώς και παραδοσιακές εγγυημένες συνταγές.
Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας έχουμε δικό μας τηλεφωνικό κέντρο, με πολλές γραμμές διαθέσιμες και εκπαιδευμένα άτομα έτσι ώστε να μπορούν να το υποστηρίζουν. 
Περιγραφή υπηρεσιών – προϊόντων:
Η CAPRICCIOSA δεν αρκέστηκε μόνο στο καλό και αξιόπιστο delivery των γευμάτων της. Παραμένει κοντά σας σε εκδηλώσεις, party, επαγγελματικά γεύματα και σε οποιαδήποτε  άλλη στιγμή την χρειάζεστε, καθώς αναλαμβάνουμε catering και τροφοδοσίες γευμάτων για κάθε περίσταση!
Σε εμάς θα βρείτε πληθώρα από πίτσες, μακαρονάδες, burgers, clubsandwiches, σαλάτες, σουβλάκια, ομελέτες, κοτόπουλα, μπριζόλες και κάθε μέρα διαφορετικό μενού μαγειρευτών φαγητών!  Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας: www.capricciosa.gr
Επίσης διαθέτουμε τηλεφωνικό κατάλογο για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών μας και τις προτάσεις του σεφ μας.

Περιοχές που εξυπηρετεί:
Χολαργό, Παπάγου, Χαλάνδρι, Ν. Ψυχικό και Αγ. Παρασκευή. .
Ωράριο Λειτουργίας:
Καθημερινά: 11:00 – 24:00
Σαββατοκύριακο: 12:00 – 24:00

Μήνες Λειτουργίας:

ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!!!!ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΜΠΕΛΙΟΓΛΟΥ ΜΟΝ ΕΠΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ-CATERING

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 279 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΚ:15231

ΑΦΜ:998871477 Δ.Ο.Υ.:ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΤΗΛ: 210-6714111 . 210-6715111

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου